Super

March 7, 2021

Ik beveel Laura van harte aan. Zulke gave foto’s van de bruiloft van onze dochter. Zo’n goed oog voor nuances en bijzondere momenten. Zo goed in onopvallend zijn, maar toch op de goede plek! Super.

Jacqueline

Huwelijk Tara & Victor

Vrij last-minute benaderde Jacqueline, moeder van de bruid, me met de vraag of ik foto's wilde maken van de huwelijksceremonie van haar dochter Tara. Het werd een intieme ceremonie in de kleine trouwzaal van het stadhuis in Utrecht. Erg bijzonder om van zo dichtbij, zo onzichtbaar te mogen vastleggen hoe twee mensen elkaar de liefde beloven.

Laura is de beste!

March 13, 2021

Ik heb met veel fotografen gewerkt, maar niemand topt het talent van Laura in mijn ogen! Laura is lief, betrokken en gedreven. Door haar voel ik me echt op mijn gemak en dat maakt dat ik de shoots op een ontspannen manier kan beleven. Ik vind het bijzonder aan Laura dat ze het gevoel op de foto’s kan vastleggen, dit gaat verder dan alleen een compositie; Laura kan echt de sfeer vangen en uitbeelden.

Voor zowel mijn portret foto’s, de model foto’s als de product foto’s ben ik súper blij met Laura! Ik kan haar echt aan íedereen aanraden (en dat doe ik ook ;-)).

Dank je wel lieve Laura, dat je me elke keer weer helpt om mijn werkwijze en producten op zo’n mooie wijze weet vast te leggen.

LiZa's Kruiden

LiZa's Kruiden

Met liefde voor Moeder stelt Liza haar verzorgingsproducten samen. Ze gebruikt hiervoor alleen maar biologisch gekweekte kruiden, waavan veel in eigen tuin. Wat je niet in je lichaam wil (opeten), hoor je er ook niet op te smeren.  

Blij met mijn foto's!

March 4, 2021

Voor mijn bedrijf had ik impressie- en productfoto’s nodig en ik ben heeeel blij en dankbaar dat Laura op mijn pad is gekomen! Ik ben ontzettend blij met de foto’s en Laura maakt er met haar vrolijke energie een gezellig dagje shooten van. Laura neemt de tijd, ze denkt graag met je mee en de communicatie is fijn. Echt een aanrader!

Ginny

Lowi by Ginny

Ginny had mijn werk gezien bij Liza van LiZa's Kruiden en benaderde mij met de vraag of ik voor haar ook de foto's voor op haar website wilde maken. Dat laat ik me geen tweede keer vragen!

Wat ik het mooie vind aan de creaties van Ginny, is dat ze haar inspiratie haalt uit de natuur en het dierenrijk, en zij met haar schilderijen haar liefde hiervoor aan de toekomstige generatie kan meegeven. En hoe lief zijn die nijlpaardjes!

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Walk Your Dog

Erik besloot om wat met zijn liefde voor dieren te gaan doen, en begon zijn hondenuitlaatservice 'Walk Your Dog'. Voor de beelden voor op zijn website was hij op zoek naar een fotograaf die hem kon helpen om zich wat relaxter voor de lens te voelen.

Wat mij betreft zijn we daar goed in geslaagd, en is spat zijn liefde en aandacht voor de hondjes van het scherm, ja toch!