PRIVÉLES

Heb je liever één op één begeleiding om snel stappen te maken met je fotografie? Dan kun je voor privéles bij me terecht.

1 les à 90 min: €50,-
4 lessen à 90 min: €190,-
8 lessen à 90 min: €360,-

Tijdens het intakegesprek bespreken we wat je graag wil leren. Of je nu vanaf nul begint, of met een specifiek thema aan de slag wil; het kan allebei.

Ik geef o.a. les in deze thema's:
- Cameratechniek (waar zijn al die knoppen voor?)
- Fotografie-techniek: diafragma, sluitertijd, ISO en wat is hun effect?
- Compositie & Lenskeuze
- Lightroom (Lr): organiseer je bestanden
- Lr: haal het beste uit je (raw-)bestanden met edits in jouw smaak
- Lr: exporteren: hoe en waarom?
... en nog veel meer 🙂

Laura top als fotografe én docent!

April 23, 2021

Laura is een geschoolde, vakkundige en professionele fotografe en docent.

Door de lessen van Laura zie ik een enorme groei in mijn fotografie.

Laura geeft de lessen op een dusdanige manier vorm dat je én alle technieken leert beheersen én plezier hebt terwijl je bezig bent. Ik weet nu beter hoe ik mijn technieken moet inzetten om de perfecte foto te krijgen i.p.v. alles aan het toeval over te laten en maar te zien wat er gebeurt.

Laura is ontzettend gepassioneerd en zorgt ervoor dat de lessen leuk en inspirerend zijn, waardoor ik na de les iedere keer weer zin heb om te fotograferen en toe te passen wat ik die les geleerd heb. Met behulp van haar vele metaforen zijn de moeilijke fototechnieken makkelijk te begrijpen en ook toe te passen. Ik raad Laura 100% aan. Als je je techniek wilt verbreden en meer uit je foto’s wilt halen, zodat ze die professionele touch krijgen en tegelijkertijd je passie wilt blijven stimuleren en plezier wilt hebben tijdens het hele proces: Laura is the one to go to!

Berend

VIDEO TUTORIALS

Binnenkort kun je hier terecht voor gratis videomateriaal met tips en uitleg om je te helpen groeien in je fotografie.

LEESVOER

Lees je graag over fotografie, en houd je ervan om inspiratie en tips in de vorm van tekst tot je te nemen? Dit is de plek! Zo nu en dan schrijf ik een stukje met tips.

recente artikelen: